Bel ons Bel ons: 040 737 04 94 Mail ons Mail ons: info@beugelsdijkdejong.nl
Beugelsdijk De Jong Strafrechtadvocaten logo, Advocaat Eindhoven
  Home Specialisaties Onze advocaten Onze werkwijze Contact
  Onze werkwijze Tarieven Algemene Voorwaarden Klachtenregeling

Tarieven

Gesubsidieerde rechtsbijstand (Pro Deo)

In het geval u op grond van uw inkomen en vermogen in aanmerking zou kunnen komen voor gefinancierde rechtsbijstand, en in het geval de kwestie ‘toevoegwaardig’ is (strafzaken bij de kantonrechter zijn helaas veelal uitgezonderd), kunnen wij voor de behandeling van uw zaak een zogenoemde toevoeging voor u aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand.
De Raad toetst uw (indien u bent gehuwd of samenwoont: uw beider) inkomen en vermogen om te bezien of u daadwerkelijk voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt.
De normbedragen die de Raad voor deze toets hanteert, worden ieder jaar opnieuw vastgesteld. Die normbedragen, alsook meer informatie over het stelsel van gefinancierde rechtsbijstand, zijn te vinden op de website www.rechtsbijstand.nl.
Uiteraard kunt u ook, als u meer informatie wenst, contact met ons kantoor opnemen.

Uurtarief

Indien de aanvraag voor een toevoeging bij de Raad voor Rechtsbijstand onverhoopt wordt afgewezen, de verleende toevoeging in een later stadium wordt ingetrokken of in het geval u nadrukkelijk afziet van de mogelijkheid tot gefinancierde rechtsbijstand, hanteert Beugelsdijk & De Jong Strafrechtadvocaten een concurrerend uurtarief.
Voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek kunt u altijd bij ons terecht. In dat gesprek kunnen we samen met u de verschillende kostenmogelijkheden bespreken.

Vaste prijsafspraak (Fixed Price)

In enkele juridische procedures is het voor ons mogelijk om vooraf afspraken met u te maken over de totale kosten (een vaste prijsafspraak of fixed price genoemd). Een dergelijke afspraak is slechts mogelijk als de complexiteit en de aard van de werkzaamheden dit toelaten. Uiteraard kunt u vooraf ook altijd naar deze mogelijkheid informeren.

 
Beugelsdijk & De Jong Strafrechtsadvocaten beeldmerk
KRIJG NU HULP
Bel voor een gratis adviesgesprek
Specialisaties  |  Onze advocaten  |  Onze werkwijze  |  Contact
 
© Beugelsdijk & De Jong Alle rechten voorbehouden.  disclaimer  |  sitemap