Bel ons Bel ons: 040 737 04 94 Mail ons Mail ons: info@beugelsdijkdejong.nl
Beugelsdijk De Jong Strafrechtadvocaten logo, Advocaat Eindhoven
  Home Specialisaties Onze advocaten Onze werkwijze Contact

Verhoor

Als u verdachte bent van een strafbaar feit, zult u worden verhoord. Een verhoor bestaat doorgaans uit een persoonlijk deel en een zaaksgericht deel. Het persoonlijke deel gaat over uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, woonsituatie, mogelijke verslavingen et cetera) en het zaaksgericht verhoor gaat over de verdenking. Let wel: beide onderdelen zijn belangrijk! Met onze ervaring overzien wij snel in welke situatie het beter is te zwijgen en in welke situatie u beter een verklaring kunt afleggen. In een verhoor staat u er niet alleen voor, wij kunnen die verhoren met u bijwonen.

Als u niet bent aangehouden, kunt u ook verhoord worden. U krijgt in dat geval een brief thuis gestuurd waarin u wordt uitgenodigd deel te nemen aan een verhoor. Let wel: mocht u op die “uitnodiging” niet ingaan, dat loopt u het risico te worden aangehouden.

Neem altijd contact met ons op als u wordt uitgenodigd voor verhoor. Wij kunnen met u de risico’s en strategieën bespreken die aansluiten bij uw specifieke situatie.
Aanhouding Verhoor bij de politie Inbeslagname
Jeugdstrafrecht Dagvaarding Strafbeschikking
Transactie Ontneming Hoger beroep

 
Beugelsdijk & De Jong Strafrechtsadvocaten beeldmerk
KRIJG NU HULP
Bel voor een gratis adviesgesprek
Specialisaties  |  Onze advocaten  |  Onze werkwijze  |  Contact
 
© Beugelsdijk & De Jong Alle rechten voorbehouden.  disclaimer  |  sitemap