Bel ons Bel ons: 040 737 04 94 Mail ons Mail ons: info@beugelsdijkdejong.nl
Beugelsdijk De Jong Strafrechtadvocaten logo, Advocaat Eindhoven
  Home Specialisaties Onze advocaten Onze werkwijze Contact

Inbeslagname

Inbeslaggenomen goederen

Als u als verdachte bent aangemerkt, kunnen van u goederen in beslag worden genomen voor (onder meer) onderzoek. Dat kan gaan om telefoons, laptops en harde schijven, maar ook auto’s of motoren. De inbeslagname van die spullen veroorzaken vaak overlast voor u.
Wij kunnen ons inspannen om uw spullen zo snel mogelijk weer terug te halen. Dat kan door druk op het openbaar ministerie te leggen om het onderzoek zo snel mogelijk te laten verlopen of, indien medewerking van het openbaar ministerie uitblijft, het aanspannen van een klaagschriftprocedure waarin de rechtbank wordt verzocht te bepalen dat uw eigendommen aan u worden teruggegeven.

Inbeslaggenomen rijbewijs

Indien u te hard of onder invloed heeft gereden, kan de politie uw rijbewijs invorderen. De officier van justitie heeft vanaf dat moment 10 dagen de tijd te beslissen of u uw rijbewijs terugkrijgt of niet. Neem altijd contact met ons op!
Wij kunnen beoordelen of de inbeslagname rechtmatig was, wij bewaken termijnen waarbinnen de officier van justitie beslissingen moet nemen en stappen waar nodig naar de rechtbank om te verzoeken het rijbewijs aan u terug te geven. Wij hebben uitgebreide ervaring met dergelijke procedures en een hoog slagingspercentage!
Aanhouding Verhoor bij de politie Inbeslagname
Jeugdstrafrecht Dagvaarding Strafbeschikking
Transactie Ontneming Hoger beroep

 
Beugelsdijk & De Jong Strafrechtsadvocaten beeldmerk
KRIJG NU HULP
Bel voor een gratis adviesgesprek
Specialisaties  |  Onze advocaten  |  Onze werkwijze  |  Contact
 
© Beugelsdijk & De Jong Alle rechten voorbehouden.  disclaimer  |  sitemap