Bel ons Bel ons: 040 737 04 94 Mail ons Mail ons: info@beugelsdijkdejong.nl
Beugelsdijk De Jong Strafrechtadvocaten logo, Advocaat Eindhoven
  Home Specialisaties Onze advocaten Onze werkwijze Contact

Aanhouding

Voor overtreding van elk strafbaar feit kunt u worden aangehouden. U zult dan worden overgebracht naar het politiebureau. Als u wordt aangehouden, moet de politie u op uw rechten wijzen. Die rechten zijn onder meer het recht te zwijgen en het recht een advocaat te raadplegen vóór het eerste verhoor. Maak altijd gebruik van uw recht op een advocaat!

Wij hebben jarenlange ervaring in strafzaken en kunnen na kort overleg met u advies op maat geven. Ook wonen wij met u verhoren bij, zodat u ook dan op ons kan terugvallen. Daarnaast informeren wij u over de (te verwachten) gang van zaken tijdens uw verblijf op het politiebureau. Vereist uw situatie extra aandacht, bijvoorbeeld door het informeren van uw familie of de aanlevering van schone kleding, dan kunt u vanzelfsprekend ook op ons rekenen.

Onze diensten leveren wij gedurende uw gehele verblijf op het politiebureau. Dat omvat niet alleen de eerste (maximale) negen uur na uw komst op het politiebureau, maar ook tijdens een eventuele inverzekeringstelling voor drie dagen. U krijgt van ons altijd een direct telefoonnummer.
Aanhouding Verhoor bij de politie Inbeslagname
Jeugdstrafrecht Dagvaarding Strafbeschikking
Transactie Ontneming Hoger beroep

 
Beugelsdijk & De Jong Strafrechtsadvocaten beeldmerk
KRIJG NU HULP
Bel voor een gratis adviesgesprek
Specialisaties  |  Onze advocaten  |  Onze werkwijze  |  Contact
 
© Beugelsdijk & De Jong Alle rechten voorbehouden.  disclaimer  |  sitemap