Bel ons Bel ons: 040 737 04 94 Mail ons Mail ons: info@beugelsdijkdejong.nl
Beugelsdijk De Jong Strafrechtadvocaten logo, Advocaat Eindhoven
  Home Specialisaties Onze advocaten Onze werkwijze Contact

Disclaimer

Beugelsdijk & De Jong Strafrechtadvocaten heeft met de grootst mogelijke zorg de inhoud van deze website samengesteld. Ondanks de zorg die hieraan is besteed, kunnen wij helaas niet garanderen dat de inhoud van onze site juist, actueel en volledig is, vrij zal zijn van fouten en dat de website ononderbroken zal werken.

Beugelsdijk & De Jong Strafrechtadvocaten sluit iedere aansprakelijkheid uit, voor welke schade dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van de site of het gebruik van de daarop weergegeven informatie.
Aan de op deze site geplaatste informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt uitsluitend voor informatieve doeleinden gepubliceerd.
Daar waar op onze website producten (zoals klaag-, bezwaar- en verzoekschriften) of diensten worden benoemd, betreft het geen aanbod voor de verkoop of levering van dat product of dienst, maar betreft het een uitnodiging om met de gebruiker in gesprek te treden.

Op alle werkzaamheden die Beugelsdijk & De Jong Strafrechtadvocaten verricht en op alle overeenkomsten die Beugelsdijk & De Jong Strafrechtadvocaten sluit, zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 
Beugelsdijk & De Jong Strafrechtsadvocaten beeldmerk
KRIJG NU HULP
Bel voor een gratis adviesgesprek
Specialisaties  |  Onze advocaten  |  Onze werkwijze  |  Contact
 
© Beugelsdijk & De Jong Alle rechten voorbehouden.  disclaimer  |  sitemap