Beugelsdijk & De Jong Strafrechtadvocaten logo
 
 
 

Specialisaties

Verhoor

Als u verdachte bent van eens strafbaar feit, zult u worden verhoord. Een verhoor bestaat doorgaans uit een persoonlijk deel en een zaaksgebonden deel. Het persoonlijke deel gaat over uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, woonsituatie, mogelijke verslavingen et cetera) en het zaaksgebonden verhoor gaat over de verdenking. Let wel: beide onderdelen zijn belangrijk! Met onze ervaring overzien wij snel in welke situatie het beter is te zwijgen en in welke situatie u beter een verklaring kunt afleggen. In een verhoor staat u er niet alleen voor, wij kunnen die verhoren met u bijwonen.

Als u niet bent aangehouden, kunt u ook verhoord worden. U krijgt in dat geval een brief thuis gestuurd waarin u wordt uitgenodigd deel te nemen aan een verhoor. Let wel: mocht u op die “uitnodiging” niet ingaan, dat loopt u het risico te worden aangehouden.

Neem altijd contact met ons op als u wordt uitgenodigd voor verhoor. Wij kunnen met u de risico’s en strategieën bespreken die aansluiten in uw specifieke situatie.
 
   
  Specialisaties:
  Aanhouding
  Verhoor bij de politie
  Strafbeschikking
  Transactie
  Dagvaarding
  Jeugdstrafrecht
  Hoger beroep
  Ontneming
  Inbeslagname
   
 
Beugelsdijk & De Jong Strafrechtadvocaten logo
 
Home
Specialisaties
Onze advocaten
Onze werkwijze
Contact