Beugelsdijk & De Jong Strafrechtadvocaten logo
 
 
 

Specialisaties

Inbeslaggenomen goederen

Als u als verdachte bent aangemerkt, kunnen van u goederen in beslag worden genomen voor (onder meer) onderzoek. Dan kan gaan om telefoons, laptops en harde schijven, maar ook auto’s of motoren. De inbeslagname van die spullen veroorzaken vaak overlast voor u.
Wij kunnen ons inspannen om uw spullen zo snel mogelijk weer terug te halen. Dat kan door druk op het openbaar ministerie te leggen om het onderzoek zo snel mogelijk te laten verlopen of, indien medewerking van het openbaar ministerie uitblijft, het aanspannen van een klaagschriftprocedure waarin de rechtbank wordt verzocht te bepalen dat uw eigendommen aan u worden teruggegeven.

Inbeslaggenomen rijbewijs

Indien u te hard of onder invloed heeft gereden, kan de politie uw rijbewijs invorderen. De officier van justitie heeft vanaf dat moment 10 dagen de tijd te beslissen of u uw rijbewijs terugkrijgt of niet. Neem altijd contact met ons op!
Wij kunnen beoordelen of de inbeslagname rechtmatig was, wij bewaken termijnen waarbinnen de officier van justitie beslissingen moet nemen en stappen waar nodig naar de rechtbank om te verzoeken het rijbewijs aan u terug te geven.
Wij hebben uitgebreide ervaring met dergelijke procedures en een hoog slagingspercentage!
 
   
  Specialisaties:
  Aanhouding
  Verhoor bij de politie
  Strafbeschikking
  Transactie
  Dagvaarding
  Jeugdstrafrecht
  Hoger beroep
  Ontneming
  Inbeslagname
   
 
Beugelsdijk & De Jong Strafrechtadvocaten logo
 
Home
Specialisaties
Onze advocaten
Onze werkwijze
Contact