Beugelsdijk & De Jong Strafrechtadvocaten logo
 
 
 

Specialisaties

Dagvaarding

Indien de officier van justitie voldoende bewijs meent te hebben dat u een strafbaar feit heeft gepleegd, kunt u worden gedagvaard. In dat geval krijgt u een brief thuis waarin u wordt opgeroepen op een bepaalde datum en een bepaald tijdstip voor een rechtbank te verschijnen. U kunt worden opgeroepen voor de enkelvoudige kamer (ook wel de politierechter genoemd). Ga niet zomaar alleen naar zitting! Op het eerste oog lijkt het vooral zaak dat uw kant van het verhaal wordt verteld, maar wij kunnen uw verhaal een juridische lading geven.

Indien u een dagvaarding ontvangt, neem dan altijd contact met ons op. Wij zullen de processtukken met u doornemen, de risico’s en processtrategieën met u bespreken en uw verdediging ter zitting voeren.

Wij behandelen een veelheid van strafzaken. Van verkeersdelicten tot moordzaken en van het terugvorderen van in beslag genomen zaken tot omvangrijke ontnemingsvorderingen. Niet alleen in de rechtszaal, maar ook op papier zijn wij ervaren en kundig. Hoewel onze “uitvalsbasis” Eindhoven is, treden wij op in heel het land. Van Alkmaar tot Maastricht en van Middelburg tot Leeuwarden, geen enkele zaak is onbelangrijk voor ons.
 
   
  Specialisaties:
  Aanhouding
  Verhoor bij de politie
  Strafbeschikking
  Transactie
  Dagvaarding
  Jeugdstrafrecht
  Hoger beroep
  Ontneming
  Inbeslagname
   
 
Beugelsdijk & De Jong Strafrechtadvocaten logo
 
Home
Specialisaties
Onze advocaten
Onze werkwijze
Contact