Beugelsdijk & De Jong Strafrechtadvocaten logo
 
 
 

Specialisaties

Aanhouding

Voor overtreding van elk strafbaar feit kunt u worden aangehouden. U zult dan worden overgebracht naar het politiebureau. Als u wordt aangehouden, moet de politie u op uw rechten wijzen. Die rechten zijn onder meer het recht te zwijgen en het recht een advocaat te raadplegen vóór het eerste verhoor. Maak altijd gebruik van uw recht op een advocaat!

Wij hebben jarenlange ervaring in strafzaken en kunnen na kort overleg met u advies op maat geven. Ook wonen wij met u verhoren bij, zodat u ook dan op ons kan terugvallen. Daarnaast informeren wij u over de (te verwachten) gang van zaken tijdens uw verblijf op het politiebureau. Vereist uw situatie extra aandacht, bijvoorbeeld door het informeren van uw familie of de aanlevering van schone kleding, dan kunt u vanzelfsprekend ook op ons rekenen.

Onze diensten leveren wij gedurende uw gehele verblijf op het politiebureau. Dat omvat niet alleen de eerste (maximale) negen uur na uw komst op het politiebureau, maar ook tijdens een eventuele inverzekeringstelling voor drie dagen. U krijgt van ons altijd een direct telefoonnummer.
 
   
  Specialisaties:
  Aanhouding
  Verhoor bij de politie
  Strafbeschikking
  Transactie
  Dagvaarding
  Jeugdstrafrecht
  Hoger beroep
  Ontneming
  Inbeslagname
   
 
Beugelsdijk & De Jong Strafrechtadvocaten logo
 
Home
Specialisaties
Onze advocaten
Onze werkwijze
Contact